Automechanika Shanghai 2017, A roaring siker

Autommechanika Shanghai 2017 China Lutong 8


Automechanika Shanghai 2017, A roaring siker

Az Automechanika Shanghai 2017, amely november 29-től december 2-ig tartott 2017-ben, az eddigi legsikeresebb eredményeit tette közzé. Az esemény Ázsia legnagyobb autóipari, autóipari, kiegészítő és szolgáltatási szakma. A China Lutong, több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik az eredeti berendezésgyártók és az After Market kiszolgáló üzemanyag-befecskendezési rendszerek és alkatrészek globális gyártója számára, részt vett a Shanghai Automechanika 13. évfordulós kiadásában, amely Shanghai és a világ legfontosabb autóipari vásárokon való utolsó világméretű turnéján.

"Számunkra a részvétel ebben a vásáron kulcsfontosságú annak érdekében, hogy előmozdítsuk termékeinket, mivel lehetővé teszi a Kína-Lutong számára új üzleti lehetőségekhez való hozzáférést és piaci részesedésünk bővítését" - mondja Dennis Shi, a China Lutong nemzetközi értékesítési vezetője.

Kína Lutong Alkatrészgyártó Kft. 1992-től tervezi, fejleszti és gyártja az EFI rendszereket és alkatrészeket az autóipar piacán. Több mint 3000 termékkel várja a vásárlókat, köztük a Diesel Pump Distributor Head, elemek, d / szelepek, injektorok, dízel fúvókák , VE szivattyúk, készletek és vizsgálóberendezések.

Az egyik legnépszerűbb peremfesztivál egyik rendezvénye az Automechanika Matchmaking Forum volt, ahol a vásárlók a beszállítókkal találkoztak a potenciális üzleti lehetőségek feltárására. A China-Lutong stand jól járult hozzá, és lehetőséget adott arra, hogy a cég új innovációkat és legújabb fejlesztéseket mutasson be az autóalkatrészek, kiegészítők és berendezések vásárlóinak, partnereinek és szállítóinak széles közönségére. Kína-Lutong képes ellátni egyre több kiváló minőségű közös vasúti alkatrészek és a dízelmotor alkatrészek! Hagyja, hogy a "DICSCL PARCS" márka elsődleges választék legyen az Aftermarket Autóalkatrészek és Kiegészítők Kínában!

China Lutong Parts Plant is a professional OEM & Aftermarket parts supplier, which specialized in diesel engine parts. Our main products include plunger barrel,Control Valve, Injectors,common rail valve, Head rotor (VE Pump Parts), Plunger, Delivery Valve, Cam Disk, Repair Kits, Feed Pump and more.


És várjuk megint az Automechanka Shanghai 2018-on

Néhány kép, amit az Automechanka Shanghai 2017-ben vettünk



Deep Wall Machine

Deep Wall Machine,Knife Wall Machine,Cement Mixing Rig,Mixing Rig

Xuzhou Jingan Heavy Industry Manufacture Co.,Ltd. , https://www.jinganzhonggong.com